Tuesday, 30 May 2017

APA ITU CLOSING DAY BAGI KAMI SID SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni nak cerita tentang Closing Day memandangkan lagi sehari nak closing. Bila dah nama Closing Day pasti semua sudah sedia maklumkan, ia berlaku pada hari terakhir di setiap bulan. Hari closing day ni la hari yang tidak tentu hala bagi sid-sid pro..macam-macam perasaan ada..hihihihi


APA ITU CLOSING DAY?

Closing Day biasenya hari terakhir pada bulan itu lah. Macam bulan ni 31 MAY 2017 adalah hari closing day jadi nye esok lah hari kalam kabut bagi para sid untuk membuat closing day.


Dari awal bulan biase nya para sid sudah set target berapa yang mereka mahukan pada bulan tersebut, target yang dibuat ialah banyak mana SALES yang mereka perlu jual dan akan kira siap-siap berapa point yang mereka akan dapat. Point dari jualan itu yang kami akan kira untuk dapat CASH BONUS pada bulan seterusnya.

Untuk nak capai semua tu mestilah pada hari CLOSING DAY ni, sebab 1hb JUN bermaksud sudah masuk hari baru dan perlu memulakan semula target baru bagi bulan tersebut. Pada hari closing day ni lah yang akan menentukan berapa BONUS CASH dan adakah kita layak untuk NAIK RANK.

Yang best dengan shaklee ni tidak pernah bayar lambat bonus kepada sid mereka, selewat2 nya pun 15hb..tapi kebiasaan nya awal2 dah masuk.. BONUS yang masuk bergantung pada point yang dicapai pada bulan sebelumnya. Banyak point yang diusahakan banyak la bonus yang masuk.

BONUS SHAKLEE ADALAH BONUS UNLIMITED bergantung pada usaha kita dan berapa kita nak.

Jika berminat dengan supplement semulajadi dan ingin menambah income bulanan anda boleh hubungi saya untuk konsaltasi percuma

HASANAH@NA

SMS/WHATSAPP0139926245
 FB: Nur Hasanah 
IGArieyana468_healthy_care
 PAGEArieyana468_healthy care
 
 Pengedar shaklee kota bharu, wakaf che yeh, kubang kerian, pasir tumbuh, melor, binjai dan kawasan berdekatan dengan nye. Pengeposan seluruh malaysia

No comments:

Post a comment