Thursday, 1 June 2017

KENAPA SAYA JADI AHLI SHAKLEE/APA KELEBIHANNYA

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

Kali ini saya ingin kongsikan tentang kelebihan menjadi ahli shaklee. Kata orang tak kenal maka tak cinta, bila dah kenal lebih dari cintaiii yang akan anda rasaii.


Saya mula daftar ahli pada april 2014, saya dapat dftar ahli free apabila saya membuat pembelian set menyusu. Alhamdulilah saya membeli produk shaklee dengan orang yang tepat dan pro dalam banyak segi.

APA KELEBIHAN BILA DAFTAR AHLI SHAKLEE


1) YURAN KEAHLIAN YANG RENDAH

    - HANYA RM 69 SAHAJA. iTU PUN SEBENARNYA UNTUK ANDA DAPATKAN BEG YANG DIDALAMNYA MENGANDUNGI BUKU2 INFO PRODUK TAU..

      - Boleh dapat keahlian percuma jika cukup syarat. Boleh tanya saya untuk keterangan lanjut atau baca di sini.

2) KEAHLIAN SEUMUR HIDUP 

    - tak perlu renew

    - tak perlu maintain point

    - kalau nak pun, beli 1 barang je dalam setahun

3) BONUS BULANAN

    -Boleh dapat bonus bulanan walaupun tidak mahu buat bisnes, Jika membuat belian sehingga cukup point, layak dapat bonus. Percent bonus di bayar mengikut point tau..

4)DISKAUN KEAHLIAN YANG HEBAT

    -Boleh dapat diskaun keahlian yang banyak bagi setiap produk, sehingga 30%, belum termasuk promo bulanan yang ditawarkan. Ada juga kadangkala promosi sehingga 50%..buy 1 free 1, dan macam-maca lagi. setiap bulan, promosi Shaklee ni berbeza-beza tau...

5)BIMBINGAN KELAS ONLINE / OFFLINE

   - Bimbingan kelas secara online / offline juga disediakan secara percuma. Bukan setakat untuk buat bisnes, untuk ahli makan sendiri juga saya sediakan bimbingan. Contohnya bagaimana cara nak makan vitamin dengan betul, bagaimana cara nak guna produk dengan betul, dan pelbagai tips2 lain.

   - Kalau untuk yang buat bisnes juga, kita ada group untuk bantu anda memulakan bisnes. Selain itu group ahli makan sendiri dan group bisnes supaya info yang disampaikan tu dapat dimanfaatkan sepenuhnya. Selain itu, kita juga ada group support yang besar dari upline2 lain. kita work as family tau.. seronok...

6)JEMPUTAN KE GROUP KHAS

   -Yang ini juga disediakan. Terdapat beberapa group khas disediakan untuk anda, bagi yanng ingin belajar bagaimana memulakan bisnes dengan Shaklee dan jana pendapatan sehingga 6 angka, tanpa ragu. ASALKAN, ANDA INGIN DAN MAHU...

7)MENJANA INCOME

  - Seperti no 6, anda akan dibantu untuk menaja pendapatan sehingga 6 angka, malahan ada yang pernah dapat 7 angka sebulan, tanpa perlu ragu. Kena ada mentor dan tahu cara yang betul.Anda akan diajar step by step dan hanya perlu ikut sahaja. NAK KE NAK?

8)PELBAGAI BONUS



  -Istimewanya Shaklee ni, kita bukan sahaja dapat bonus cash. bonus cash pun banyak jenis( untung runcit, bonus personal, bonus leadership,insentif khas leader dll)tapi, kita juga akan dapat;

 - bonus kereta. Bonus kereta Shaklee ni tak sama macam bonus kereta lain tau, kita akan dapat cash, bukan kereta. So, terpulang pada kita nak beli kereta baru ke, nak bayar kereta sedia ada ke, atau nak g melancong dengan duit tu ke, atau nak simpan duit tu beli kereta cash.. hihi..seronok tauuu

- Bonus conference. hurmmm yang ni paling best, dapat melancong percuma.. Bagi yang beragama Islam boleh pilih untuk menunaikan ibadah umrah dengan pakej ekslusif(anggaran rm 20000 punya pakej( 6 bintang tau...

9)BUKAN MLM PIRAMID

  - Yang ini ramai tak tahu. Mereka ingat Shaklee ni MLM bersifat piramid. Bukan yea, alam Shaklee, siapa buat, dia akan dapat, bukan orang atas(upline) anda yang dapat. MLM Shaklee adalah MLM yang berlandaskan syariah. So, InsyaAllah, anda yang beragama islam tak perlu risau akan hal ini.

ada lagi tak???????

ok saya tambah lagi kelebihan jadi ahli Shaklee...

bila dah jadi ahli Shaklee, anda akan secara automatik guna produk Shaklee kan? so... bonus!!! anda akan dapat baiki tahap kesihatan ke arah yang lebih baik..PERCAYALAH...

dan.. anda akan tangkap cintan cintun dengan Shaklee ni macam saya (yang dulu tak suka MLM, TAK SUKA BISNES, TAK TAHU BISNES)..hehehehee

ok lah, ini dulu yang dapat saya kongsi tentang kelebihan menjadi ahli shaklee pada kali ini, nanti saya update lagi tentang huraian pont-point tu yea, kasi jelas... Kalau anda nak tanya lanjut nanti, boleh hubungi je saya, Saya sedia membantu..

Jika berminat dengan supplement semulajadi dan ingin menambah income bulanan anda boleh hubungi saya untuk konsaltasi percuma

HASANAH@NA

SMS/WHATSAPP0139926245
 FB: Nur Hasanah 
IGArieyana468_healthy_care
 PAGEArieyana468_healthy care
 
 Pengedar shaklee kota bharu, wakaf che yeh, kubang kerian, pasir tumbuh, melor, binjai dan kawasan berdekatan dengan nye. Pengeposan seluruh malaysia


No comments:

Post a comment