Wednesday, 24 January 2018

CoQ-Trol plus - Pengedar Shaklee Kotabharu

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pada entri kali ni saya ingin kongsikan satu produk baru shaklee yang baru sahaja masuk malaysia dan sudah mula dijual pada awal bulan ini.

Produk baru ni dapat meningkatkan tahap tenaga yang lebih baik, kita mempunyai lebih ketajaman mental, berasa lebih bertenaga dan dapay melakukan lebih banyak perkara dalam satu hari.


SERLAHKAN KEHIDUPAN ANDA DENGAN COENZYME Q10, PENJANA TENAGA UTAMA ANDA

TENAGA YANG BERKEKALAN
Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga didalan sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas, dan berkeyakinan.

Peningkatan CoQ10 membantu
🔅Meningkatkan kekuatan otot
🔅Mempercepatkan pemulihan luka

PEREDARAN DARAH YANG SIHAT
CoQ10 lebih tertumpu pada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. Untuk mengekalkannya berdeguo dengan sihat,

Anda perlukan CoQ10 tambahan untuk membantu
🔅Menguatkan otot-otot jantung
🔅Menyokong fungsi jantung yang sihat
🔅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin

Tahukan anda bahawa pengambilan statin, ubat yang merendahkan kolesterol, menghalang penghasilan CoQ10 sebanyak 40%.

SISTEM REPRODUKSI YANG SIHAT
Selain bertindak sebagai antioksiden yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum.
🔅Meningkatkan jumlah sperma yang sihay
🔅Meningkatkan pergerakan sperma
🔅Mrningkatkan kualiti ovum


KULIT YANG BERSERI
CoQ juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendri, jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda.
🔅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
🔅Meningkatkan tekstur kulit

MENINGKATKAN FUNGSI KOGNITIF
Bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf, CoQ membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid, salah satu punca utama Penyakit Alzheimer, di dalam otak anda. Kekalkan kesihatan sel-sel otak san tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ yang juga membantu
🔅Menjana fungsi otak yang sihat
🔅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak

BERALA BANYAK COQ10 YANG ANDA PERLUKAN?
Kajian telah menunjukkan bahawa 100mg Coenzyme Q10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Walaupun CoQ10 secara semulajadi dihasilkan oleh badan kita. Ianya merosot seiring dengan gaya hidup dan usia. Seawal usia 20tahun, tubuh mengalami kesukaran untuk menghasilkam CoQ10 . Mereka yang mengambil statin, ubat merendahkan kolestrol, memerlukan jumlah CoQ10 yang lebih tinggi.

Untuk memastikan anda mendapat 100mg Coenzyme Q10, anda perlu mengambil

Jika berminat dengan supplement semulajadi dan ingin menambah income bulanan anda boleh hubungi saya untuk konsaltasi percuma atau anda boleh dapatkan produk melalui esell di bawah


HASANAH@NA

No comments:

Post a Comment