Monday, 2 October 2017

11 RESEPI YANG MUDAH DAN SEDAP ESP

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hello...hello...hello terima kasih kerana sudi berkunjung ke VitaminOri. Semperna ESP tengah offer ni saya ingin kongsi kan sedikit resepi esp yang mudah dan sedap.



Sebelum tu meh baca kebaikan ESP shaklee ni

1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko KANSER
16. Mempertingkatkan tahap KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan GASTRIK
19. Menghilangkan JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU


Bestkan esp ni banyak khasiat dia sebab itu stok dia selalu cepat habis, jadi korang yang nak cuba esp ni cepat2 la grab sebelum terlepas peluang. 1 tong esp ni boleh guna untuk satu keluarga tahu. Dah la banyak khasiat jimat plok tu.

Haaa meh tengok RESEPI BEST ESP ni










CADANGAN SUKATAN ESP SHAKLEE

Boleh buat 1 atau 2 sudu ESP, yang penting jangan lebih 3 sudu sehari. 
Kalau ambil 1 sudu setiap kali, boleh ambil 3 kali sehari
Kalau ambil 2 sudu time pagi, lagi sekali boleh ambil 1 sudu ya :)
Atau ambil 3 sudu terus time pagi tu

Saya biasanya akan ambil 2 sudu ESP sebelum breakfast, so memang akan rasa lebih kenyang dan bertenaga.

Kalau ambil sehari 1 sudu, setong ESP boleh tahan 2.5 - 3 bulan

Jika berminat dengan supplement semulajadi dan ingin menambah income bulanan anda boleh hubungi saya untuk konsaltasi percuma

HASANAH@NA



No comments:

Post a comment